Selectează o Pagină

Termeni şi condiţii

Ultima actualizare: 08 Iulie 2022

Mă angajez să respect drepturile utilizatorilor mei la confidențialitate. Promit să fiu transparent cu privire la toate aspectele modului în care funcționează produsele și site-ul web ionutojica.com în ceea ce privește confidențialitatea, termenii și informațiile personale și sprijin eforturile de a-ţi asigura protecția online.

Mai jos este o colecție de informații și resurse care te vor ajuta să găseşti răspuns la orice întrebări pe care le poţi avea despre experiența ta pe ionutojica.com . Apreciez interesul tău și sunt bucuros să fi parte a comunității mele!


Bine ați venit și vă mulțumim pentru interesul acordat firmei Ionut Ojica și produselor noastre (“Ionut Ojica”, “ionutojica.com”) și site-ului nostru web ionutojica.com și site-urile asociate, rețelele, aplicațiile și alte servicii pe care le oferim (denumite general „Servicii”). Acești Termeni şi condiţii sunt un contract obligatoriu din punct de vedere juridic între dumneavoastră și firma Ionut Ojica cu privire la utilizarea de către dvs. a Serviciilor.
Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni

FĂCÂND CLICK PE „ACCEPT” SAU DESCĂRCÂND, INSTALÂND SAU ACCESÂND SAU FOLOSIND SERVICIUL ÎN ORICARE ALT MOD, SUNTEȚI DE ACORD CU URMĂTORII TERMENI ȘI CONDIȚII, INCLUSIV POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE IONUT OJICA, LE-AŢI CITIT ȘI ÎNȚELES. CA O CONDIȚIE PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR DE CĂTRE DVS., SUNTEȚI DE ACORD SĂ FIȚI LEGAT DE ACESTEA. Dacă nu sunteți autorizat sau nu sunteți de acord cu Termenii şi condiţiile, atunci nu aveți permisiunea noastră de a utiliza Serviciile. UTILIZAREA SERVICIULUI DE CĂTRE DVS. ȘI OFERIREA SERVICIILOR DE CĂTRE IONUT OJICA CĂTRE DVS. CONSTITUIE UN ACORD ÎNTRE IONUT OJICA ȘI TINE, SĂ FIȚI LEGAT DE ACEŞTI TERMENI.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate ionutojica.com ( https://ionutojica.com/politica-de-confidentialitate ) pentru a afla despre colectarea, utilizarea, stocarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale. Politica de confidențialitate ionutojica.com este încorporată și face parte din acești Termeni prin această referință.

Părțile Acordului

PRESTATORUL serviciilor care fac obiectul acestor termeni și condiții, mai exact vânzarea produselor sau serviciilor de sub brand-ul IONUTOJICA.COM este

Firma Ionut Ojica

  • cu sediul pe Willy-Brandt-Allee 38, 74523 Schwäbisch Hall, Germania,
  • cu număr de înregistrare la Finanzamt Schwäbisch Hall (Registrul Comerţului) DE329141189 ,
  • cod unic de înregistrare  2020 0000 0126,
  • cont bancar IBAN: DE43 1001 0010 0451 1451 29,
  • la banca: Postbank Berlin,
  • BIC/SWIFT: PBNKDEFFxxx,
  • reprezentată de Domnul Ionuţ Ojică, în calitate de ADMINISTRATOR.

BENEFICIAR este persoana fizică sau juridică care se angajează în urmarea programului susținut de prestator sau în achiziția produselor sau serviciilor oferite de PRESTATOR, în urma achitării contravalorii menționate pe pagina de vânzare sau în secțiunea Prețul și Modalități de Plată.

Având în vedere că :

  • PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI un produs sau serviciu;
  • BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea produsului sau serviciului

au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

Obligațiile PRESTATORULUI

⦁ Să ofere produsele/serviciile solicitate în cele mai bune condiții.

⦁ Să respecte confidențialitatea și termenele de realizare.

⦁ Să asigure livrarea produselor comandate prin curier sau alta modalitate, acceptată de beneficiar.

⦁ Să asigure prestarea serviciilor comandate prin modalitatea acceptată de beneficiar.

Obligațiile BENEFICIARULUI

⦁ Să achite prețul convenit pentru produsele/serviciile contractate.

⦁ Să ofere informaţiile necesare prestării serviciilor comandate.

Prețul și Modalități de Plată

⦁ Prețul contractului este cel prezentat pe pagina de vânzare pentru produsul/serviciul respectiv și se achită integral în momentul plasării comenzii, la cursul valutar din data plății al băncii care a emis cardul bancar. Pentru plata în rate (dacă este cazul), se va achita contravaloarea primei rate în momentul comenzii și celelalte rate, la termenele comunicate de către Prestator.

⦁ Pagină de vânzare va fi denumita orice pagina a domeniului https://ionutojica.com

⦁ Prețul se poate achita online cu card de credit, prin transfer bancar, prin PayPal, prin Revolut, sau prin Wester Union.

⦁ Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul Prestatorului (conform extrasului de cont).

⦁ În cazul neachitării la timp a serviciilor contractate, Prestatorul este absolvit de obligația prestării serviciilor sau de livrarea produselor comandate.

⦁ În cazul retragerii din program a Beneficiarului în termen de 60 de zile de la achiziţia produsului sau serviciului, Prestatorul se obligă să returneze la cerere toată suma plătită până la data respectivă. După 60 de zile nu se va efectua nici o plată.

Încetarea și Rezilierea

Încetarea și rezilierea intervin:

⦁ În cazurile de forță majoră care constă în orice situații sau evenimente imprevizibile și independente de voința părților contractante, ceea ce face ca îndeplinirea obligațiilor contractuale să se amâne cu durata de persistență a situației sau a evenimentului considerat ca atare, de exemplu accidente soldate cu handicap psiho-motor, deces sau catastrofe naturale.

Dispoziţii Finale

⦁ Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra programului, modelelor de curs, precum și a oricărui material folosit de formatorii incluși în programul de formare, în timpul procesului de formare sunt protejate de legislația în domeniul proprietății intelectuale, iar încălcarea acestora atrage după sine sancțiunile prevăzute de lege.

⦁ Orice alte acorduri ulterioare, indiferent că sunt în formă orală sau scrisă, nu produc nici un fel de efecte juridice între părți.

⦁ Părțile se obligă să nu transmită în nici un fel către terți, drepturile și obligațiile lor rezultate din acești termeni și condiții.

⦁ Eventualele litigii între părți se vor rezolva pe cale amiabile sau în cazul când această alternativă eșuează, ele vor fi soluționate de către instanța competentă.

Politica de retur/anulare

În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau serviciu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nici o justificare.

Dacă serviciul a fost deja efectuat, atunci dreptul la anulare nu se aplică.

Deoarece suntem siguri de calitatea serviciilor şi produselor oferite, prelungim termenul de 14 zile la 60 de zile, astfel că: indiferent de motiv și fără nici o justificare, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 60 zile începând de la achiziţia produsului sau serviciului.