Proiectul AutoWin

Lasă calculatorul să lucreze în locul tău.
Fii mai eficient înţelegând cum gândeşte calculatorul.

Despre proiectul AutoWin

Automatizarea AutoWin am conceput-o în Excel cu VBA din dorinţa de a scăpa foarte uşor de acţiunile repetitive pe care calculatorul le poate înregistra şi apoi să le redea mult mai eficient şi exact decât mine.

Prima versiune am creat-o prin 2011. Apoi a fost un timp în care am inovat mai mult şi n-am mai folosit-o, aşa că am pierdut-o.

În 2020 am avut nevoie de o astfel de automatizare şi am programat-o din nou de la zero, adăugând funcţii din multe domenii, dar şi punând bazele adăugării uşoare de noi funcţii.

În 2021 am prezentat concret cum am creat această automatizare, pas cu pas, la peste 20 de persoane.

Rolul meu

0 %

Toţi cei ce au participat live la prezentările proiectului, au avut rezultate imediate: gândeşti ca un programator în cel mai scurt timp posibil. Participă la tot programul şi vei avea rezultat imediat, garantat.

0 +

Este incredibil cum participarea în program îţi schimbă modul de înţelegere a modului cum lucrează calculatorul. Vei citi aceleaşi lucruri dar le vei înţelege cu adevărat cum lucrează şi cum le poţi adapta la nevoile tale.

> 0

Au trecut prin procesul de creare de la zero a automatizării AutoWin. Conceptele de bază în programare au fost prezentate detaliat şi concret, prin crearea propriului limbaj de programare.

La ce te poate ajuta gândirea de programator?

Ţi s-a întâmplat să ai ceva de făcut la calculator, dar să nu ştii cu ce să începi? Ca programator vei ştii întotdeauna cum să afli ce ai nevoie să faci la calculator.

Ai primit vreodată un mesaj pe care nu ai înţeles ce e cu el? Ca programator poţi face presupuneri viabile şi ai metoda de a afla exact ce anume a determinat mesajul.

🫢 Te temi să nu instalezi din neatenţie viruşi? Eu nu folosesc antivirus de mai mult de 5 ani. Ca programator înţelegi ce anume determină să instalezi un virus, ce este un virus şi cum te poţi apăra.

De ce Excel şi de ce VBA?

Aşa că şi tu ai alege să înveţi şi să foloseşti un program care este instalat pe aproape orice calculator?

Excel face parte din pachetul Microsoft Office care este instalat pe aproape orice calculator pe care rulează Windows. Iar VBA este modulul care ne permite să scriem automatizări şi este inclus de asemenea în pachetul Microsoft Office.

Excel şi VBA sunt combinaţia perfectă, cu cea mai bună integrare.
Iar VBA este folosit şi în alte programe, precum Word, Outlook, Catia V5, SAP.

Proiecte asemănătoare

Gata pentru a gândi ca un programator?

Citeşte detaliile despre proiectul AutoWin, apăsând pe butonul de mai jos.